Társkereső tipp férfiaknak - Beszéd téma randinál

társkereső, társkereső tippek, társkereső tanácsok, társkereső, társkereső ingyen, randi tippek, társkereső tippek,Bár ez többnyire férfiaknak szól, de azért a hölgyeknek is tanulságos lehet. A társkeresők között nem sokan tudják, hogy nagyon sokat számít a randin, hogy mit mondasz, mikor mondod.
Tehát a megfelelő időben, és a megfelelő módon történjen a komunikáció. Most a társkeresők számára szeretnék néhány alap ötletet adni  beszédtémában és észrevételeket, hogy mit mondj és mit ne mondj a randi alatt. Sok társkereső esett már abba, hogy egy egészen jó kilátásból, jó beszélgetésből kudarcba ment a randevúja. Elöljáróban természetesen ezek a tippek komoly társkeresőknek szólnak.

Mit ne mondj egy randevún!
- Társkeresők bele esnek abba a hibába, hogy kérdeznek a nő múltbeli kapcsolatairól. Soha nem szabad, ugyanis rossz érzést is kiválthatsz vele, ami elrontja a jelenlegi randevú hangulatát.

- Másik társkeresős hiba, ne kérdezd meg a hölgyet az ideáljáról, azt úgysem mondja meg, amilyen Te vagy, még ha az is!

- Esetleges rossz egészségi állapotról sem szabad beszélni, vannak, akik egyszerűen utálják az orvosi dolgokat, vagy undorodik tőle, tehát ha külön nem kérdez, jobb elkerülni ezt a témát, bár ha megkérdez, akkor sem kell mélyen belemenni.

- Vannak társkeresők, akiknek kellemetlen pláne első randevún beszélni a szexről, vagy akár utalgatni sem jó rá, akár lehet, hogy meg is sérted vele, ezért jobb ezt is elkerülni.

- Ami még kényes téma, az a vallás és a politika, itt esetleg vitába is keveredhettek, nagyon nem ajánlatos felhozni, ha akár a nő felhozza, inkább valahogy tereld el a témát, legalább az első pár randevú alatt ne beszélgessetek effélékről, mivel teljesen átmehet a randi egy baráti, vagy akár vitás ellenséges kapcsolatba.

Beszélgetés és a randira felkészülés
A legtöbb társkereső már biztosan volt olyan helyzetben, hogy nem tudta mit mondjon, ilyen esetekre nem árt előre felkészülni afféle „hézagpótló” kérdéssel, vagy szöveggel, amit mondasz. Ez lehet egy aktuális hír, sztárpletyka, esetleg veled kapcsolatos korábbi, vagy aktuális történet.

Ezen kívül, ahogy más területeken, egy komoly társkereső mindig felkészül előre a kérdésekkel is, hogy tudd, miket kérdezz tőle, de természetesen azért ne bombázd túl sem, egyszerre csak egyet kérdezz, hogy tudjon rá válaszolni a hölgy. Nem kell a kérdéseket magadnak szorul szóra leírni, megjegyezned, elég főpontokban, hogy miről fogsz kérdezni és miről akarsz beszélgetni vele. Nyílván ez menet közben a randin úgyis változni fog.

Sok társkereső elmondta, hogy a legtöbb nő szeret beszélni. De nagyon fontos, hogy hallgasd is meg, és lássa rajtad, hogy érdekel, nem csak úgy teszel. A társkereső nők vonzzák azokat a társkereső férfiakat, akiket valóban érdekli, amit mond!

A másik, hogy a randi előtti felkészülés még magabiztossá is tesz, mert nem úgy mész oda, hogy azt sem tudod, mit fogsz kérdezni a lánytól, legalább van egy fajta elképzelésed, hogy mégis miket kérdezz és beszélgess vele. Mivel a tudás, az önbizalmat ad!

Ezek a kezdö társkereső randira szóló beszéd témák, gondolatok azért függnek a randin lévő másik nemtől is. Remélem ezekkel a társkeresős tippekkel sikerül egy kissé nagyobb önbizalomra szert tenned, és könnyebben fogsz adott beszélgetési helyzeteket megoldani.

Tapasztalatod ezzel kapcsolatban írd le, vagy a hozzászólásban jelezd, hogy a többi társkereső is okulhasson belőle.