Társkereső tippek - ötletek férfiaknak 2. rész


társkereső, társkereső tanácsok, társkereső tapasztalatokAz alábbiakban folytatjuk azt az összeírást, amit az előző részben már néhány pontban írtunk, hogy mik azok az alapvető tippek amikre a társkereső férfiaknak figyelni kell társkereséskor. Úgy is írhattuk volna, hogy a legfontosabb társkereső tippek és egyben legalapvetőbb észrevételek. Ezeket minden féleképpen jegyezd meg és randi előtt a Te érdekedben nem is árt, ha betartod!
Előző rész >


Lepd meg valami ajándékkal!
Tudom, sok társkereső mondja, hogy ne vigyél az első randevúra semmit a nőnek, mert akkor a következőre esetleg ismét vár valamit. Az valóban igaz, hogy a nők szeretik a meglepetéseket, de gondolj bele, mennyire sokat számít egy nőnek, úgy érzi, fontos a számodra. Számodra egy apró, de a társkereső nő vagy lány számára értékes ajándék lehet, hiszen amiket tudsz róla kevés kis információk, azokból találtad ki a legmegfelelőbb „aznapi” meglepetést.

Nyílván egy társkereső oldalon vagy valamilyen másfajta társkereső lehetőségen keresztül ismerted meg és az első randevú előtt beszélgettetek mindenféléről. Itt elmondhatott olyan dolgot, hobbit, esetleg egy éppen a randevú napján lévő eseményt, amiről egy ötletes kis meglepetéssel kedveskedhetsz. Hidd el megéri azt a kis időt és pénzt ráfordítani.

Randevú végén a csók, mit tegyen a társkereső?
Ez egy nagyon kényes kérdés, mivel vannak nők, akik nem szeretik és nem is várják az első randevún a csókot. Más társkereső hölgyek viszont csalódottak lehet, ha a férfi meg sem próbálja. Hogy melyik a megfelelő döntés, azt már a randi ideje alatt lehet érezni (testbeszéd), ha esetleg nem sikerült észrevenni a jelzéseket, vagy nem volt, akkor érdemesebb egy baráti ölelés.

Elbúcsúzás!
Szintén jó kérdés lehet, de azt minden féle képen lehet említeni a társkeresőnek „Örülök, hogy találkoztunk”, esetleg „Jól éreztem magam” szöveget. Ha nem szeretnél tőle semmit, akkor nyílván egy szimpla „Jó éjszakát" is elegendő. Ha viszont tetszik neked, akkor azt minden féle képen érdemes a tudtára adni, nehogy azt higgye, hogy nem, és kételyek között hagyod.