Társkereső ismerkedési tanácsok: Horoszkóp - Ikrek

társkereső, horoszkóp, szerelmi horoszkóp, ikrek horoszkóp, társkereső tanácsok, társkereső tapasztalatokHogyan randizz Ikrek-kel?
Az Ikrek május 22 és Június 21 között születtek. A társkeresők között van egy olyan mondás, hogy egy Ikrek társkeresővel, sokkal könnyebb randizni, mint egy másfajta csillagjegyű társkeresővel. Az nem feltétlen biztos, hogy minden esetben egyszerűbb a randi ikrek csillagjegyűekkel, de szeretik azokat az embereket, akik érdekesek és egyben intelligensek is. Bár halkan megjegyezném, hogy a legtöbb nő szereti az egyediséget, valamint az intelligens embereket. De feltehetőleg az Ikrek csillagjegyű társkeresők még inkább. Az fontos, hogy ezek az ötletek és jelzések nem feltétlen minden Ikrek csillagjegyű társkeresőre vonatkoznak, sok minden mástól is függ, például a környezettől, a barátaitól…

Néhány jó társkereső tanács, társkeresési tipp, hogyan randizzunk egy Ikrek csillagjegyűvel:

Az első benyomás fontossága:
Az Ikrek nagyon fontosnak tartják az első benyomást a másik félről, így a legelső randinál győződjünk meg arról, hogy a lehető legjobb ruhánkat vesszük-e fel, illetve nagyon óvatosan és figyelmesen beszéljünk valamint viselkedjünk, mivel ez mind-mind az Ikreknél különösen sokat számít.
Hozzátenném, hogy az első benyomás szinte minden társkeresőnél fontos, de az Ikreknél nagyon domináns.
Ezen kívül szeretik a kreatív és szórakoztató embereket is. Ne légy unalmas, nagyon nem szeretik. Neked is élénknek kell lenned, mint az Ikrek csillagjegyű társkeresőnek.

Kommunikáció:
Tudni kell, hogy az Ikrek szeretnek találkozni új emberekkel és nagyon kommunikatívak, ezért sokat is és szeret is beszélni. A randi alatt, soha ne próbáld uralni a beszélgetést, inkább hagyd, hogy Ő érvényesüljön, hadd beszéljen, inkább figyelj rá.

Kerüld az idegeskedést:
Az Ikrek ki nem állhatják a durva és ideges embereket. Ha esetleg éppen ilyen passzban lennél, a munkahelyed, vagy bármilyen más körülmény miatt, akkor minden féleképpen tartsd magad kontroll alatt a randi idején.

Randi menete:
Ha szeretnél lenyűgözni egy Ikrek csillagjegyű társkeresőt a randi alatt, akkor minden képen olyan helyre vidd, ami élénk, pörgős. Vagy akár egy randi alatt több helyre is mehettek, nem fog ellen állni az ötletnek. Például elmentek moziba, sportolni, koncertre, vagy étterembe.

A szabadság fontossága:
Az ikrek nagyon szeretik a szabadságot. Azokat az embereket utálják, akik a szabadságukba bele akarnak szólni, vagy nyúlni. Nem fogod tudni kényszeríteni a kapcsolatra, ha érdekled Őt, akkor Ő magától fog rád szakítani időt. Ezt nem árt, ha a szemed előtt van, és tiszteletben tartod a szabadság igényüket.

Nem pontosak:
Az Ikrek nem nagyon pontosak, így ne csodálkozz, ha nem fog időben odaérni a randira. Akár képes a megbeszélt randit elhalasztani, akár minden féle értesítés nélkül.

A randevúk gyakorisága:
Egyik Ikrek csillagjegyű társkereső sem fog minden nap randizni veled, vagy hívogatni. De természetesen azt sem szeretik, ha Te hívogatod Őket, ha így teszel, előbb-útóbb nem fog érdeklődni irántad. Vagy hamar meg fog unni.