„Nem minden áron keresek társat”

csajozási tanácsok, ingyenes társkereső, nagy Őt keresem, társkereső csajokSokszor olvasható, talán Neked is ismerős a „Nem minden áron keresek társat” szlogen. /Ha nő vagy, akkor nem látod, mert ők írják./ Ez úgy hangzik, sokan, vagy legtöbb társkereső minden áron társat keresne, csak éppen legyen társa, mindegy ki alapon. Talán van ilyen is, de mert van ritkán olyan, akiknek mindegy ki, csak társkereső pasi legyen, visszatetsző lehet a szlogen azoknak nőknek, akik szintén nem minden áron keresik élettársukat. Ez úgy is lefordítható „én nem minden áron keresem a párom, mint más nők:(”. Szerintem senkinek sem mindegy, hogy ki lesz a társa. Mindenki jó partnert akar találni magának, aki mellett jó együtt élni. Sok örömöket, szeretet, várunk a kapcsolatunktól. Sőt legyen figyelmes, kedves, kellemes külsővel és megbízható belsővel megáldott. Ha folytatnám, akkor igazából az előzővel ellenkező megállapításra juthatunk nevezetesen, hogy a társkeresők túl sok minden elvárással vannak a jövendőbeli társunkkal szemben.

Túlbiztosítás

Mivel mind két társkereső nem, különösen a középkorúak esetében, már több alkalommal változtattak társat, elérkezettnek látják az időt előbb-utóbb mind kettő nem, hogy ideje valóban komolyan venni a társkeresést, és ennek megfelelően komoly igényeket megfogalmazni és ezek alapján keresni és választani. Nyílván nem szeretnének a társkeresők érdemtelen kalandokba bocsátkozni /kis kivétellel/, ezért alaposan megfontolják, kit válasszanak, ami a túlbiztosításhoz vezethet. A cél már a tökéletes társ megkeresése lesz. Emiatt van, hogy sokan évekig társkeresők maradnak, mert nem tudnak dönteni. Úgy gondolják, talán van a jelenlegi – egyébkén teljesen elfogadható társtól- egy jobb a társkereső oldalon a számukra. Csak még egy kicsit jobban körül kellene nézni. És így eltelnek a hasznos évek, míg attól tartok sokan sohasem fogják megtalálni az igazi társukat, éppen a görcsös ragaszkodásuk miatt, ami a fantázia világukban élt a leendő társsal kapcsolatban.Az egész élet kompromisszumokra, alkalmazkodásra épül, nem kivétel a társkeresés sem. Bár lehet keresni a tökéletest, csak kérdés ki a tökéletes? Mi alapján dönthető el a tökéletes? A társkeresők a külső paramétereket hamar megtudhatják, de a semmivel sem mérhető belső tökéletessége, hogyan állapítható meg? ..és mi van, ha megint tévedtünk a tökéletes társkeresőt illetően. Nem jobb egy jó társkereső pasi, vagy nő, mint a csak, illúziónkban létező tökéletes hajkurászása? Te miként látod?

gonosz

A képen látható kancának percenként 1000-kívánsága van ,soha semmi nem jó neki,és az ilyen nők miatt hal meg a férfi előbb. Nézzétek meg a sír feliratokat a temetőbe,a férfi hal meg előbb mindig

A nő sátán hű társa kezdettől !!!

A nőnek a férfi csak "pasi". Semmit nem ad önzetlenül,minden mögött terv van. A férfi tud igazán szeretni önzetlenül/igazi férfi/ A nő mindig eltartót keres ,megérzi hol a pénz. A gyereket túsznak használja,a férfi évekig szomorú egy szakítás miatt ,a nő rövid időn belül vigasztalódik: mintha soha nem ismerte volna azt akivel évekig együtt volt. A bosszú amit válás után kitervelnek szintén sátáni. A nőtől soha semmit ne kérdezz,ne bízz rá semmit mert megbízhatatlan. sok ilyen dolog van még,de még azt mondanátok gyűlölöm őket pedig nem. ezek tények sajnos .

nem mindenáron

Sziasztok! Az sajnos számomra elég hihetetlen,hogy a nők nem mindenáron akarnak maguk mellé valakit! Nekem olyan keserű tapasztalataim vannak,hogy az első nőnek akiről bebizonyosodik az ellenkezője,annak én nyilvánosan kezet csókolok!Nem vagyok nőgyűlölő,kedvelem őket de sajnos nem tudok már bízni egyetlen szavukban sem!

Nem mindenáron

Pedig hidd el van olyan aki nem mindenáron akar pasit maga mellé.Arra meg azt mondják túl válogatós.Apasikat se kell félteni, ők sem semmi sütemények.Egyre fogy a remény és a kitartás, hogy megtalálom a páromat, társamat.Üdv. Mara2 Love.hu-ról