„Nem minden áron keresek társat”

csajozási tanácsok, ingyenes társkereső, nagy Őt keresem, társkereső csajok
Sokszor olvasható, talán Neked is ismerős a „Nem minden áron keresek társat” szlogen. /Ha nő vagy, akkor nem látod, mert ők írják./ Ez úgy hangzik, sokan, vagy legtöbb társkereső minden áron társat keresne, csak éppen legyen társa, mindegy ki alapon. Talán van ilyen is, de mert van ritkán olyan, akiknek mindegy ki, csak társkereső pasi legyen, visszatetsző lehet a szlogen azoknak nőknek, akik szintén nem minden áron keresik élettársukat. Ez úgy is lefordítható „én nem minden áron keresem a párom, mint más nők:(”. Szerintem senkinek sem mindegy, hogy ki lesz a társa. Mindenki jó partnert akar találni magának, aki mellett jó együtt élni. Sok örömöket, szeretet, várunk a kapcsolatunktól. Sőt legyen figyelmes, kedves, kellemes külsővel és megbízható belsővel megáldott.


bővebben itt>>>

gonosz

A képen látható kancának percenként 1000-kívánsága van ,soha semmi nem jó neki,és az ilyen nők miatt hal meg a férfi előbb. Nézzétek meg a sír feliratokat a temetőbe,a férfi hal meg előbb mindig

A nő sátán hű társa kezdettől !!!

A nőnek a férfi csak "pasi". Semmit nem ad önzetlenül,minden mögött terv van. A férfi tud igazán szeretni önzetlenül/igazi férfi/ A nő mindig eltartót keres ,megérzi hol a pénz. A gyereket túsznak használja,a férfi évekig szomorú egy szakítás miatt ,a nő rövid időn belül vigasztalódik: mintha soha nem ismerte volna azt akivel évekig együtt volt. A bosszú amit válás után kitervelnek szintén sátáni. A nőtől soha semmit ne kérdezz,ne bízz rá semmit mert megbízhatatlan. sok ilyen dolog van még,de még azt mondanátok gyűlölöm őket pedig nem. ezek tények sajnos .

nem mindenáron

Sziasztok! Az sajnos számomra elég hihetetlen,hogy a nők nem mindenáron akarnak maguk mellé valakit! Nekem olyan keserű tapasztalataim vannak,hogy az első nőnek akiről bebizonyosodik az ellenkezője,annak én nyilvánosan kezet csókolok!Nem vagyok nőgyűlölő,kedvelem őket de sajnos nem tudok már bízni egyetlen szavukban sem!

Nem mindenáron

Pedig hidd el van olyan aki nem mindenáron akar pasit maga mellé.Arra meg azt mondják túl válogatós.Apasikat se kell félteni, ők sem semmi sütemények.Egyre fogy a remény és a kitartás, hogy megtalálom a páromat, társamat.Üdv. Mara2 Love.hu-ról