A társkereső első találkozása

társkereső tanácsok, első találkozás, első randi, ingyenes társkereső, Az első személyes  találkozásra a társkeresők sokszor általában  félénken indulnak el, hiszen nem tudni, hogy ténylegesen, aki esetleg mindez idáig szimpatikus volt a virtuális világban, ugyanolyan szimpatikus lesz a valóságos randin is.

 

A társkereső randi gyakran nem úgy alakul, ahogy szeretnénk, de ez természetes is, hiszen nem lenne olyan értéke, ha mindjárt a legjobbra bukkanánk. Ennek ellenére azért a legtöbb alkalommal a tali jól bonyolódik le, még akkor is, ha semmi sem lett belőle. Egy jó beszélgetés egy jó kikapcsolódás, egyébként két kedves, barátságos ember között.

Ha van tartásod az első randitól, érdemes előtte  telefonon is beszélgetni, bár én azt javaslom, ezt mindenképpen tegyük meg, mivel a hang sem mindegy, nem beszélve a hang is elárul nagyon sok mindent, a beszéd a fogalmazás készség szintén. Ezáltal tulajdonképpen már félig élő képet kapsz a leendő talis társadról, és sokkal kisebb lesz a kellemetlen meglepetés esélye.

Társkereső oldalakon van hogy nem mindenki az, aminek mondja magát, ezért a találkozó előtt érdemes rákeresni az illetőre, hogy megbizonyosodj róla, valóban igazi személlyel állsz szemben. A randit mindig olyan helyen tartsd, ahol más emberek is vannak, és szükség esetén segítséget kaphatsz, vagy könnyen távozni tudsz. Bár erre, mint mondtam nagyon ritka az esély, illetve nem több, mint a valóságos találkozó helyeken ismerkednél meg valakivel.

Nem feltétlenül kell programot kitalálni a találkozóra, hiszen az adhatja magát. Ha azonban nagyon félsz attól, hogy esetleg nem fogtok tudni mit kezdeni egymással, kitalálhatsz valamilyen programot, ami vész esetén lefoglal titeket.

Ne félj az első találkozótól - a társkereső partnered ugyanúgy izgul, mint te, és ugyanúgy meg akar felelni neked, mint te neki. Légy kedves, mosolygós, add magad, viselkedj természetesen!