Társkereső találkozót lemondom

Mennyi időre?

társkereső tippek, társkereső technikák, ingyenes társkereső Sajnos a holnapi találkozót le kell mondanom valami közbe jött.
Bizonyára már Te is találkoztál ehhez hasonló, vagy ilyen társkeresővel?
Sok a héten a munkám, halasszuk jövő hétre a társkereső programunkat.

Csak melyikre?
Nincs hangulatom, talán pár nap múlva.
Már társkereső létedre, erre sincs?
Még csak egy hónapja levelezünk egész nap, miért olyan sietős neked? :)

Társkereső oldalak, melyek ingyenesek régen nem voltak!

Csak pár éve volt, egyből táncra kértük egymást mégsem szólt senki, hogy sietős ez a tempó. Sőt kínos volt annak akit nem kértek fel. Nem volt társa akivel táncolhatott volna.
A fiúknak viszont az volt a kínos, ha kosarat kapott.
Most számtalan halogató társkereső magyarázat, ennyit változtunk volna?

Komoly társkereső vagyok, aki komoly kapcsolatot keresek, komolytalanok itt sokan vannak, de nehéz megkülönböztetni őket.
A „komoly” társkereső -kel dunát lehet rekeszteni. A komoly társkapcsolat minimum azt is jelenti, hogy van rá időm, mert fontos Nekem. Sőt az egyetlen olyan kapcsolat típus, ami elszállhat. Ezért válik értékké.
A papa, mama, gyerek nem hagy el. A társ igen, vagy mi hagyjuk el. Teljesen mindegy, a vég kimenetelen nem változtat. Kezdjük elölről mind a ketten.
A család az van és adott, a barát szintén, ezeket ideális esetben el sem lehet veszíteni. Egy ideális társra találáshoz nagyon hosszú társkereső út vezet. Ha most van alkalom, az most egy lehetőség, amivel most élünk, vagy nem?
Később már nem lehet.
Barátkozni lehet ma, holnap, egy hét múlva, nem kések le róla.
Nem értékrendről beszélek, hanem komoly társkapcsolat lehetőségről, ami van-vagy nincs.
Komolytalan társkereső akciókról, kapcsolatokról szintén nem lehet lekésni, az amióta világ van mindig volt és lesz is.

Hogy honnét lehet tudni melyik lehetőség lehet komoly társkapcsolat?

Nehéz kérdés, igazából nincs konkrét válasz.  Hiába ide bármilyen szakpszichológus, ahhoz már érett vagyok, hogy tudjam, teljesen kiszámíthatatlanok vagyunk sok esetben. Ez alol nem kivétel az internetes ingyenes táreskereső kreatív akna munkája sem. Mindenesetre a kölcsönös egymáshoz állás milyensége, rezdülések észlelése, értelmezése, szokások berögzülése mennyire van távol tőlünk, meghatározza a társkeresők eredményességét. Tudunk-e elfogadni valakit a kevéske toleranciánkkal, aki hasonlóan ingyenes társkeresőről jött. Ezek adhatnak valami sejtetést. De nem többet.
Így jutottunk el a válaszhoz, a társkereső kapcsolatteremtés közbeni attitudök, alakuló érzéseink, érzelmeink, rezonanciáink adják meg a választ. A kapcsolat eljut egy olyan pontra, amikor már nem mérlegelünk és nem két esélyes, hanem biztos, hogy O az.

De visszatérve azt veszem észre, hogy ha egy társkereső meg is találja társát, a kapcsolat lehetőséggel úgy bánunk, mintha az örök maradna.

Csak emlékeztetőül:


Komoly kapcsolatot akaró társkereső vagyok, komolytalan társkereső itt sok van, de nehéz megkülönböztetni őket.

A komoly kapcsolat azt is jelenti, hogy van rá időm, mert fontos Nekem. Sőt az egyetlen olyan kapcsolat típus, ami elszállhat.
Hogy honnét lehet tudni melyik lehetőség lehet komoly társkapcsolat?
Nehéz kérdés, igazából nincs konkrét válasz.
Az élet megválaszolja, akit találtál, komoly társkereső volt, vagy sem. És teljesen mindegy, hogy ingyenes társkeresőn ismerkedtetek vagy sem.

A mindennapi kapcsolati harmóniátok biztos választ ad, igen O szintén, valóban komoly társkereső volt, mert 10 év után még mindig együtt vagyunk és a társkapcsolatunk csak jobb lett, vagy jobbá minősült. A mai társkereső szinte már belenyugodott, hogy pár hónapos, vagy pár éves lehet egy kapcsolat és az a természetes, hogy az ingyenes társkeresők széles választéka várja őket és kezdik elölről az ingyenes társkeresést.
Ez nem így van. Nincs ma ilyen, vagy tegnap olyan ember. Aki tegnap normális volt, valószínu ma is az, és holnap is az lesz.
Van kivétel mindig mindenben. De azért nem mindegy, hogy az esélyek milyen kilátást mutatnak.

 

J.Dzs.Schwarcz