Társkereső oldalak és a reklám

Nőkről mindenkinek - Reklámok és manipuláció

Társkereső, társkereső oldal, csajozás, ingyenes társkereső, pasizás, társkereső csajok, társkereső pasik, társkeresők

A másoknak való megfelelés, a mások figyeljenek rám, a szebb legyek, jobb legyek, erősebb legyek... stb.
szinte mindannyiunkban él. Ezt az állapotot tovább erősíti, és fenntartja a reklám, a film, a magazinokról özönlő információk tömkelege. Sajnos említett helyeken gyakorlatilag csak a külsővel foglalkoznak, amik tudatos, vagy tudat alatt, hatással vannak esztétikai ízlésünkre is.


Így amíg például:
a társkereső férfiak vékony, karcsú, nőt keresnek, addig a társkereső nők magas, határozott férfit.
Persze ez csak a trendi, általánosítás, ami csak szerencsére részben igaz. Mindenki megtalálja a társát, mert olyat lát vagy érez meg benne, amit más nem. Ezért neki különleges lessz a társa. Másnak csak egy nő, vagy csak egy férfi a sok közül. De meglátni valami különlegeset, sajátot, vonzót, ami bennünk különleges élményt kelt, az a legnehezebb, pláne a mai idő-hiányos világunkban.
Azt sajnálom, hogy pontosan ott sajnáljuk ki az időt, ahol nem szabadna.
Az életben egy kocsi fontos is lehet, értékes is lehet, de soha nem tudja azt adni, amit egy társkapcsolat biztosít.

A társ, a társkereső, a társkapcsolatra vágyók helyzetét a már kialakult esztétikai ízlés formák eléggé meghatározhatják és szukítik a feltétel rendszerüket, - mivel mindkét oldal túl magasra emeli a lécet - nagyon megnehezítik, sőt megkeseríthetik, a társra találás esélyeit.
Ne keressünk sztár ideált, annál inkább sem, mivel nekik is meg van a maguk baja, csak nagyobb.

Újságíró (UI): Trendi legyek vagy boldog? - így szól a cím.

Új-Kapcsolat (UK): Szerintem erre mindenki tudja a választ azonnal, kérdés nélkül, válaszolatlanul hagyva. Egyébként nagy marhaság ez a trendi már önmagában is. Például miért éppen „Akárki” az, aki eldönti, hogy mi a trendi, na és ha nekem nem tetszik, nem nézek ki benne jól, miért kövessem a trendit.
Beültetnek valamit a médiák az agyunkban, hogy akkor vagy „valaki”, ha a „VALAKI” által felállított „trendiséget” követed.


  Trendiség, divat abszurditásai>>