Társkereső nőknek és pasiknak árulkodó jelek

Mindenki fél attól, hogy a társa, már esetleg más felé vonzódik, emiatt aztán igyekszik ellenőrzés alá vonni, minden idejét birtokolni. A helyzet az, hogy mindenkitől van valaki, aki jobbnak tűnik egy adott szituációban. Egy ilyen sajátos szituáció gyakran éppen elegendő szokás lenni, hogy felkeltse a társunk figyelmét. Mivel érzi és tudja is, hogy Ő kötött, sőt erős pórázon van tartva, annál inkább szabadulni akar belőle.

 

Erre föl, ha Te megérzel valamit, hogy válás rizikós a helyzet, mit fogsz tenni? Még erősebbre veszed a gyeplőt. Így azután előbb utóbb elérkezik egy olyan fázisban a kapcsolat, amiből az érintett fél bármire képes, csak hogy szabad levegőt vehessen.

MÉG A VÁLÁSRA IS!

Nyílván ez már fantáziájában többször is lejátszódott, hogy milyen jó azoknak a pasiknak /többnyire/ ,akik szabadon mehetnek föl társkereső oldalakra és szabadon randizhatnak – csajozhatnak-pasizhatnak. Sajnos a válástól tartó társkereső fél, félelmében egyre görcsösebb lesz viselkedésében, egyre hangulattalanabb lesz, annak arányában, ahogy látja kihűlni a kapcsolatot és amennyire azt is látja, hogy a társa nem képes kommunikálni vele erről.

Persze a válni készülő társkeresőnek direkt jól jönnek ezek a felkínált konfliktusra okot adó helyzetek. Az okot pedig mindig az a társkereső fél szolgáltatja, aki éppenséggel a kapcsolatot megakarná menteni. Egyetlen probléma van, ami a megmentés kivitelezésében van. Ilyen formában kizárt dolog, hogy azok az egymásra talált társkereső párok, akik nem rég még szelíd és boldog turbékoló galambok voltak, most lassan a poklot okozzák egymásnak.

Azért beszéltem mind a két nemről, mert ez bármelyik társkereső felet érintheti, lehet társkereső nő, vagy pasi.
A csajozás és a pasizás nem csak abból áll, - sőt főleg nem abból-, hogy megszerezzük egymást, hanem abból, hogyan tartsuk meg egymást.