társkereső

Társkereső írások

Társkereső tippek

csajozás, ingyenes társkereső, pasizás, társkereső csajok, társkereső pasik, társkeresők

Elég sokszor általánosítunk, így vagyunk a társkereső oldalakkal, ahol úgy gondoljuk a jók gyülekezete, a másik a rossza találkozás helye. ILYEN NINCS. Akik bárhol a hálón vannak, azok az utcán is vannak. De itt ismerheted meg a valóságos arcát. Talán ez a legnagyobb ereje lehet az internetes ismerkedésnek, mert aki itt úri ember-nő tud maradni, akkor szinte biztos, hogy nem lesz gond később a valóságban sem.

Valentin nap

Valentin napi történetek, idézetek társkeresőknek

  Valentin nap története, valentin nap érdekességekMinden februárban (Február 14 -én) Szent Bálint (Valentin) emlékére nem csak szerelmesek, társkeresők ünneplik, hanem sokszor barátok vagy családtagok is megünneplik a Valentin napot. Ezt akár kisebb, nagyobb 'szívet melengető' ajándékokkal teszik, mint például csoki, ékszer, parfüm...

De nem elhanyagolandóak azok a figyelmességek, amihez nem kell sokat költenünk, mégis többet érhet. Ilyen lehet a virág, valentin-napi emléklap, valentin-napi képeslap, különféle köszöntők vagy valentin napra üdvölőkártyák, amit a XIX. században kezdtek el küldeni egymásnak a valenin napot ünnepelő emberek.

Valentin-verseskőtetek az 1700 -as években váltak divatossá.
Valentin nap megünneplése hazánkban csupán Magyarországon 1990 -ben éledt fel.

(Valentin napja - Szent Valentin napja) 
Tartalom átvétel