társkereső

Társkereső írások

„Nem minden áron keresek társat”

csajozási tanácsok, ingyenes társkereső, nagy Őt keresem, társkereső csajokSokszor olvasható, talán Neked is ismerős a „Nem minden áron keresek társat” szlogen. /Ha nő vagy, akkor nem látod, mert ők írják./ Ez úgy hangzik, sokan, vagy legtöbb társkereső minden áron társat keresne, csak éppen legyen társa, mindegy ki alapon. Talán van ilyen is, de mert van ritkán olyan, akiknek mindegy ki, csak társkereső pasi legyen, visszatetsző lehet a szlogen azoknak nőknek, akik szintén nem minden áron keresik élettársukat. Ez úgy is lefordítható „én nem minden áron keresem a párom, mint más nők:(”. Szerintem senkinek sem mindegy, hogy ki lesz a társa. Mindenki jó partnert akar találni magának, aki mellett jó együtt élni. Sok örömöket, szeretet, várunk a kapcsolatunktól. Sőt legyen figyelmes, kedves, kellemes külsővel és megbízható belsővel megáldott.

Társkereső tippek

csajozás, ingyenes társkereső, pasizás, társkereső csajok, társkereső pasik, társkeresők

Elég sokszor általánosítunk, így vagyunk a társkereső oldalakkal, ahol úgy gondoljuk a jók gyülekezete, a másik a rossza találkozás helye. ILYEN NINCS. Akik bárhol a hálón vannak, azok az utcán is vannak. De itt ismerheted meg a valóságos arcát. Talán ez a legnagyobb ereje lehet az internetes ismerkedésnek, mert aki itt úri ember-nő tud maradni, akkor szinte biztos, hogy nem lesz gond később a valóságban sem.

Valentin nap

Valentin napi történetek, idézetek társkeresőknek

  Valentin nap története, valentin nap érdekességekMinden februárban (Február 14 -én) Szent Bálint (Valentin) emlékére nem csak szerelmesek, társkeresők ünneplik, hanem sokszor barátok vagy családtagok is megünneplik a Valentin napot. Ezt akár kisebb, nagyobb 'szívet melengető' ajándékokkal teszik, mint például csoki, ékszer, parfüm...

De nem elhanyagolandóak azok a figyelmességek, amihez nem kell sokat költenünk, mégis többet érhet. Ilyen lehet a virág, valentin-napi emléklap, valentin-napi képeslap, különféle köszöntők vagy valentin napra üdvölőkártyák, amit a XIX. században kezdtek el küldeni egymásnak a valenin napot ünnepelő emberek.

Valentin-verseskőtetek az 1700 -as években váltak divatossá.
Valentin nap megünneplése hazánkban csupán Magyarországon 1990 -ben éledt fel.

(Valentin napja - Szent Valentin napja) 
Tartalom átvétel